Alexia Eram a luat-o pe urmele Andreei Esca! Ce ”ritual” și-au făcut împreună

Publicat: 10 nov. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Alexia Eram a crescut și a luat-o pe urmele Andreei Esca! Se spune, de altfel, că părinții sunt cel mai bun exemplu pentru copiii lor și, de cele mai multe ori, urmașii ajung să-i copieze.

Sportul pare să fie una dintre activitățile preferate atât pentru Alexia Eram, cât și pentru Andreea Esca! Mama și fiica merg frecvent atât în diverse clinici, cât și în sala de fitness, pentru a se menține. Încearcă să ducă un stil de viață sănătos și par să se susțin una pe cealaltă.

Paparazzii le-au întâlnit pe vedeta de la Pro TV și pe fiica ei, zilele trecute, după ce terminaseră o ședință de pilates. Îmbrăcate lejer, cu ochii mai mult în telefon, Andreea Esca și Alexia Eram au ieșit, pe rând, din clădirea respectivă și, cu pași repezi, s-au îndreptat, fiecare, către o mașină. În timp ce Andreea a plecat chiar cu autoturismul ei, Alexia a ales un taxi. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme

Vedeta Știrilor Pro TV a mărturisit că nu urmează o dietă anume, ci mai degrabă un stil alimentar. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg la o înălţime de 162 de cm. Atunci a decis că e timpul să facă nişte schimbări.

Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta.

Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca, citată de viva.ro.

Publicat: 10 nov. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă