Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnit. Ce s-a intamplat intre cei doi

Publicat: 26 apr. 2018, 16:13 Autor: Ioana Cioflan News 3

Actorul care a ramas fara prietena si partenera de scena din ultimii 40 de ani ii duce dorul Stelei Popescu.

Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnit. Actorul care este directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tanase” s-a intalnit zilele trecute cu fiica regretatei artiste care a murit la finele lui 2017. Cei doi au avut discutii legate de textele pe care Arsinel si Stela le interpretau pe scena.

Mai exact, Alexandru Arsinel a cerut acordul familiei Stelei Popescu pentru a continua scenetele fara ea. Doina Maximilian a devenit mostenitoarea lor si, ca sa le poata folosi, Arsinel a avut nevoie de permisiunea fiicei adoptive a Stelei Popescu.

Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnit

Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnit”Au fost probleme legate de texte, discutii normale, ca să putem folosim in continuare textele lui Maximiliam. Nu am avut decât o relație foarte bună. Am lucrat 40 de ani împreună cu Stela, a fost ca într-o familie”, a mărturisit Arsinel pentru Libertatea.

Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnitActorul a facut cateva marturisiri si despre retragerea sa. In prezent are 78 de ani si cateva probleme de sanatate, dar sustine ca inca poate si vrea sa joace. ”Am tot timpul spectacole, repetiții. Când nu am să o mai pot face, o sa mă retrag. Nu vreau însă să mă agăț de această idee că te descurajează. E bine să-ți păstrezi optimismul”, a spus acesta.

Alexandru Arsinel si fiica Stelei Popescu s-au intalnitCat despre functia sa de director al Teatrului de Revistă „Constantin Tanase”, Arsinel sustine ca o pastreaza inca un an. ”Contractul cu primăria este până în 2019. Apoi se va da iar concurs și voi primi și un calificativ care să-mi permită sau nu să mai rămân”, a adăugat Arșinel.

Publicat: 26 apr. 2018, 16:13 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă