Alex Velea, implicat într-un nou incident! A stropit cu șampanie un bodyguard din NUBA

Publicat: 25 Aug. 2021, 10:08 Vedete
Alex Velea, implicat într-un nou incident! A stropit cu șampanie un bodyguard din NUBA

După scandalul în care Francesca, o tânără în vârstă de 27 de ani, i-a acuzat că au umilit-o și înjurat-o, Alex Velea și Antonia au dat, din nou, de probleme. În weekend, la Nuba, artistul a fost la un pas să intre în „coliziune” cu unul dintre bodyguarzii clubului de fițe. Noroc că agentul de pază nu a dat curs provocării și a aplanat totul! CANCAN.RO are toate detaliile incidentului. 

Weekend-ul acesta, la Nuba a fost mare petrecere! Organizatorii au scos din buzunar 150.000 de dolari pentru a-l aduce pe Tyga să întrețină atmosfera. Așa cum era de așteptat, vedetele au dat iama pe litoral pentru „a lua notițe” de la celebrul rapper american. Printre acestea s-au numărat și Alex Velea cu Antonia.

Seara nu a părut să fie deloc așa cum și-ar fi imaginat-o cei doi! Asta pentru că, la un moment dat, pentru ca distracția să atingă cote și mai mari, Alex Velea a desfăcut o sticlă de șampanie și a început să îi stropească pe cei din jur. Problema a fost faptul că artistul s-a dovedit a fi mult mai neîndemânatic decât ar fi crezut cei prezenți și o bună parte din băutura alcoolică a ajuns mai mult pe cei din jur, și nu în pahare, așa cum ar fi trebuit.

Mai multe poze și detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 25 Aug. 2021, 10:08 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă