Alex Velea este cel care a ajutat-o pe Antonia să treacă peste toate momentele dificile

Publicat: 11 May. 2017, 18:57 Vedete
Alex Velea este cel care a ajutat-o pe Antonia să treacă peste toate momentele dificile

Atunci când vorbește despre Antonia, Alex Velea are ochii în lacrimi și asta pentru că spune el de când a întâlnit-o pe cântăreața viața lui s-a schimbat complet și este cu totul alt om. Totodată Alex spune că o mare parte din realizările lui s-au datorat și Antoniei care este o persoană extrem de bună. La rândul ei Antonia recunoaște că iubitul ei, Alex Velea este mereu acolo când are nevoie de el și se comportă exemplar în rolul de tătic.

Alexandru este un tată extraordinar și îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Fiul nostrum, Dominic, este foarte prietenos și iubitor, cu frățiorul lui Akim, are grijă de el, îl tine în brațe. Nu înțelege bine exact că este vorba despre frate lui, dar îl iubeste„, ne-a declarat fumoasa cântăreața.

Antonia și Alex Velea sunt împreună din 2013 și au doi copii: pe Dominic (2 ani) și pe Akim (5 luni). Antonia mai are o fetiță, pe Maya (6 ani) din mariajul cu Vincenzo Castellano. Înainte să se iubească cu Antonia, Alex Velea a fost căcătorit cu Ana, de care a divorțat în 2014.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 May. 2017, 18:57 Vedete
Pe aceeași temă