Alex Velea, declarații surprinzătoare despre Antonia! „De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit”

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:03 Vedete

Artistul Alex Velea a vorbit în cadrul podcastului de la radio, ”Aproximativ discuții”, cu Gojira, despre viața lui cu Antonia, despre muzică și de nemulțumirea pe care o are în prezent.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din România. Cei doi au o familie foarte frumoasă împreună! Recent, el a vorbit în cadrul unui podcast despre nemulțumirea pe care o are față de faptul că melodiile sale nu prea mai sunt difuzate la radio atât de des precum se aștepta.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus artistul, arată Adevărul.

Antonia, Alex Velea și copiii lor au fost infectați cu coronavirus

La începutul lunii ianuarie, Antonia le mărturisea pe Instagram fanilor ei că ieșea din casă pentru prima dată după 14 zile, însă fără să ofere foarte multe detalii și nici să dezvăluie motivul. La vremea respectivă, existau zvonuri conform cărora artista ar fi avut Covid-19. Alex Velea a dezvăluit în emisiunea „Xtra Night Show” că într-adevăr atât el, cât și Antonia, copiii și părinții lui s-au infectat cu coronavirus, dar au avut o formă ușoară.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a declarat Alex Velea în emisiunea de pe Antena Stars.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:03 Vedete
Pe aceeași temă