Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Partenera lui a născut un băiețel

Publicat: 20 iun. 2022, 12:27 Autor: Camelia News

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară după ce iubita lui, Georgiana, a adus pe lume un băiețel.

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Jurnalistul a devenit tată pentru a doua oară după ce iubita lui, Georgiana, a adus pe lume un băiețel.

Având numeroși următori pe rețelele de socializare, Alex Dima a postat și o primă fotografie cu micuțul, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem. Ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris Alex Dima pe pagina sa de Instagram.

 

Mesajele pline de gânduri bune au început imediat să curgă pe rețelele de socializare, jurnalistul primind zeci de mesaje în numai câteva ore.

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Jurnalistul a trecut printr-o adevărată dramă

Alex Dima a trecut printr-o dramă în urmă cu 12 ani, atunci când a rămas văduv. Soția lui, Roxana, s-a stins din viață în urma cancerului, la doar un an după ce o născuse pe Sara, fiica lor.

Roxana a murit la șase luni de la aflarea veștii că sferă de cancer. În ciuda eforturilor de a o salva pe soția lui, Alex nu a putut face nimic.

În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV. Iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat’, a povestit Alex Dima.

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. „E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu”, spunea, în urmă cu ceva timp, Alex Dima.

Publicat: 20 iun. 2022, 12:27 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă