Alex Bodi, dezvăluiri despre imaginile în care Bianca Drăgușanu este bătută cu bestialitate: “Poate să facă 50.000 de plângeri. Doamna declară multe chestii”

Publicat: 12 Feb. 2021, 12:44 Vedete

După ce în presă au apărut imaginile de groază cu Bianca Drăgușanu, bătută, Alex Bodi a simțit nevoia să spună partea sa de adevăr. Astfel, afaceristul a acceptat să dea un interviu, în care a dezvăluit faptul că nu se teme de un nou dosar și nici de plângerile pe care fosta sa soție le-ar face împotriva lui.

Alex Bodi se declară un bărbat asumat și nu ascunde greșelile pe care le-a făcut în trecut. Acesta își dorește să termine definitiv orice discuție legată de Bianca Drăgușanu, pentru că, după spusele sale, aceste scandaluri nu îi fac bine, mai ales în situația în care el se află acum.

Despre fosta sa perteneră a spus că îi place foarte mult să fie în centrul atenției și crede că s-a legat iar de acest subiect, deși el a încercat să evite orice discuție cu ea.

“Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu. Relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum doi ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut.

Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta”, a declarat iubitul Dariei Radionova pentru “XNS”.

”Pentru ce să vii tu acum după 4 luni…”

Alex Bodi mărturisește faptul că nu înțelege de ce fosta lui soție a dorit să pornească din nou un scandal după 4 luni în care nu au mai avut nicio treabă unul cu celălalt.

“Care ar fi motivul după ce nu ne-am văzut 4 luni de zile, eu am ignorat total, nu am mai avut niciun contact fizic, că am fost în arest 37 de zile, sunt de aproape 2 luni acasă. De ce face plângeri penale. Că ea mi-a mai făcut plângere penală în fața judecătorilor. Susținea că eu i-am rupt picioarele, dar ea are picioarele rupte din relația anterioară cu fostul iubit. Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe. Ne-am certat, iar am mers în vacanțe.

Pentru ce să vii tu acum după 4 luni să amintești de chestii care s-au întâmplat acum un an sau doi. Că am văzut datele 8 decembrie 2019. Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce”, a mai afirmat milionarul la “Xtra Night Show”, emisiune difuzată la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Feb. 2021, 12:44 Vedete
Pe aceeași temă