Alex Bodi a dat de belea! De ce boală suferă iubitul Biancăi Drăgușanu. Cel mai ”fioros” bărbat din showbiz a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Publicat: 26 Oct. 2020, 21:01 Vedete

Vizita pe care a făcut-o Bodi zilele trecute la o clinică medicală din Capitală ne cam dă de gândit. Iubitul Biancăi Drăgușanu a avut nevoie de o verificare din punct de vedere medical. Sperăm să nu fie COVID!

Recent, iubitul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost surprins de paparazzi ciao.ro în timp ce ieșea în grabă dintr-o clinică medicală din București. Sursele noastre ne-au dezvăluit că musculosul și-a făcut un set de analize complete.

Într-o perioadă în care dacă auzi de vizite la medici, automat mergi cu gândul la cumplita pandemie prin care trecem, nu putem să nu ne punem întrebarea dacă nu cumva acest cel mai „fioros” bărbat din showbizul autohton a căzut victimă virusului care a paralizat o lume întreagă. Până vom afla răspunsul la această întrebare arzătoare, ne întrebăm care o mai fi statusul acelei situații neplăcute de acum cea timp, situație din care Bianca a ieșit cam sifonată, iar despre Bodi s-a spus că el ar fi fost autorul.

Bodi și Bianca, dragoste cu năbădăi

Cine-și mai amintește cum a început povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Oficial, se întâmplat acum fix 2 ani, într-un octombrie care nu are nicio legătură cu cel de anul acesta. Confirmarea relației dintre cei doi a venit prin intermediul unor fotografii în care cei doi se sărutau cu foc. Se întâmpla în prima vacanță pe care au petrecut-o amorezii în Spania și Franța, la vremea respectivă.
De atunci au trecut doi ani, dar dacă te gândești la câte s-au întâmplat și s-au spus între cei doi, pare că sunt, mai degrabă, 20. Bătăi, jigniri, scandaluri, înșelat, amenințat, de toate au avut în meniu Bianca și Bodi, însă toate, la final, au fost pecetluite de amor.

„Pentru că așa ne iubim noi, dragoste cu năbădăi!”, ar spune blonda.

Altfel…

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, povestea Bianca Drăgușanu, în urmă cu un an.

Publicat: 26 Oct. 2020, 21:01 Vedete
Pe aceeași temă