Al cui e buletinul din masina lui Razvan Ciobanu. Este vorba de un barbat nascut in 1980

Publicat: 29 Apr. 2019, 13:52 Vedete

Luni, 29 aprilie 2019, creatorul de moda a murit. Acesta a fost implicat intr-un tragic accident de masina in Sacele. A fost gasit dimineata, fara suflare.

Al cui e buletinul din masina lui Razvan Ciobanu. Este vorba de un barbat din Calarasi. Conform mediafax.ro, in masina lui au fost gasite mai multe obiecte pentru femei, dar si un buletin cu o alta identitate. Politia crede ca barbatul a fost in masina cu Razvan Ciobanu.

Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, buletinul gasit in masina condusa de Razvan Ciobanu este al unui barbat nacut in 1980, in varsta de 39 de ani. Numele lui este Iulica Cercel. Barbatul acesta locuieste in Bucuresti.

Al cui e buletinul din masina lui Razvan Ciobanu


Politia il cauta pe acest barbat pentru a il interoga. Acestia cred ca a fost in masina cu designerul, in momentul producerii accidentului. Daca este adevarat, acestia vor sa afle de ce a parasit locula accidentului. I.C. este singurul care poate lamuri cum s-a produs accidentul. Imagini cu cadavrul lui Razvan Ciobanu. Cum a fost gasit, de fapt, trupul lui FOTO

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost gasit langa masina, pe partea dreapta. La primele cercetari, politistii au stabilit ca ar fi fost aruncat din masina, pe geamul din dreapta. Masina s-a izbit violent de copaci pe partea aceea. Este dauna totala. Trupul a fost gasit pe spate, cu mainile impreunate ca pentru rugaciune.

Buletinul unui tânăr din Călărași a fost găsit de anchetatori în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost în mașină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei. Razvan Ciobanu si-a mintit familia ca merge la Valcea. Declaratiile rudelor indurerate

Surse apropiate anchetei spun că un buletin care aparține unui tânăr din Călărași a fost găsit în mașina cu care Răzvan Ciobanu a făcut accident pe drumul dintre Săcele și Năvodari.

Se pare că este vorba de buletinul soțului proprietarei mașinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului. Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost în mașină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Prietenii, socati de moartea lui Razvan Ciobanu

Designerul Mircea Bărbulescu, prieten cu Razvan Ciobanu, este devastat la aflarea veștii că acesta a murit.

Publicat: 29 Apr. 2019, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă