Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate + Ce vești a primit de la medici celebrul astrolog: ”Am plâns o după-amiază întreagă!”

Publicat: 14 iun. 2024, 15:40 Autor: Soare Raisa Vedete

Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate. Ce vești a primit de la medici celebrul astrolog: ”Am plâns o după-amiază întreagă!”

Coxartroza i-a dat multă bătaie de cap! Afecțiunea a oprit-o în ultimii ani să se mai deplaseze normal, unul dintre motivele care au stat la baza deciziei sale de a apela la operație. După intervenția chirurgicală, Minerva a urmat o lungă perioadă de recuperare.

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă. Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul”, afirmă ea pentru CANCAN.RO.

Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate

Ea a dezvăluit că, cu puțin timp înaintea operației, a avut parte de multe ore de nesomn și de neliniște. „Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns în camera de spital. Nu reușeam să depășeșc momentul și mă vedeam doar în postura de om cu handicap pentru tot restul vieții. Fiindcă acolo, la șold, mi s-a introdus o bucată de titan și exista pericolul să nu mă împac cu asta!”, a menționat ea clipele cumplite prin care a trecut în urmă cu câteva luni.

Cine este Minerva, astrologul angajat la Banca Națională

Cunoscutul astrolog Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, a declarat în timpul unui podcast că lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au declarat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale. Anunțul a fost făcut în podcastul lui Damian Drăghici.

La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a declarat Minerva.

Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, are 64 de ani și este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, potrivit digi24.ro.

Și-a cunoscut soțul la vârsta de 16 ani

Nu multă lume știe, însă celebra astroloagă a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie. Însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Minerva are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Ea a povestit în trecut, în cadrul unei emisiuni, cum a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de 9 ani. A aflat însă după câțiva ani că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjuctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci, ea avea 16 ani. A vorbit puțin cu el, iar apoi și-a anunțat tatăl că se va căsători cu acel bărbat.

Ce zodie este Minerva

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Minerva povestea cum că potrivit zodiei Vărsător, în care se află, nu trebuia sa fie așa de perseverentă. Dar că ascendentul în Capricorn i-a dat încăpățânarea pe care o are și planeta Saturn a ajutat-o mereu să se ridice.

Mi-am dorit întotdeauna să fac Institutul de Artă Teatrală, unde am intrat abia a 11-a oară. Am dat până am reușit, deși sunt Vărsător. Se spune că Vărsătorii nu sunt perseverenți. Nu-i adevărat, sunt. Poate că aici a intrat în joc și ascendentul, care este Capricorn. Acesta mi-a dat încăpățânarea și tenacitatea de a merge mai departe.

M-am lovit de foarte multe lucruri în viață, dar întotdeauna planeta Saturn mie mi-a purtat noroc, m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată când am fost doborâtă. Mi-am dat seama că n-am să profesez nici ca regizor, nici ca om de teatru, deși îmi era foarte dragă Mihaela Tonița Iordache, care era la Teatrologie. Colac peste pupăză, în anii 90 am intrat în presă”.

foto: social media

Publicat: 14 iun. 2024, 15:40 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×