Afaceristul turc din lumea modei care a pus ochii pe Bianca Drăgușanu! „Îmi plac colecțiile ei!”

Publicat: 29 Jun. 2017, 19:34 Vedete

Afaceristul care a cheltuit 8 milioane de $ în 4 zile este interesat și de Bianca Drăgușanu! Este vorba de Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului Dosso Dossi Fashion & Hotels și Sultan România. Omul de afaceri turc a băgat mâna adânc în buzunar pentru a organiza 4 zile de spectacol ca în basme la The Land of Legends, Antalya, Turcia (mai multe detalii aici), aducând în show super modele ca Adriana Lima și Isabeli Fontana.

Ahmet Erasian- proprietar holding Dosso Dossi Fashion&Hotels -Sultan Romania
Ahmet Erasian- proprietar holding Dosso Dossi Fashion&Hotels -Sultan Romania

În perioada 8-13 iunie, în Turcia a avut loc Dosso Dossi Fashion Show. Este un showroom care reunește colecțiile mai multor case de modă din această țara. Noile linii vestimentare care vor apărea peste câteva luni pe piață au putut fi admirate de sutele de clienți și de invitați.

Conceptul a luat naștere în urmă cu 15 ani, în 2002, și aparține omului de afaceri Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului, care are o serie de business-uri și în România, cel mai cunoscut fiind Sultan Pastă de Tomate & Ketchup.

Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in România, în timpul show-ului din Turcia, că an de an succesul Dosso Dossi crește și că dorește să intre și în industria modei din România!

În interviul exclusiv acordat pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 în România, Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului, ne-a mărturisit că este impresionat de creațiile designerilor români. Surpriza a venit în doar câteva secunde: acesta ne-a spus că îi plac foarte mult creațiile Biancăi Drăgușanu! Vezi totul în interviul video exclusiv!

Rămâne de văzut dacă cei doi vor colabora pe viitor în cadrul Dosso Dossi Fashion Show. În curând, conceptul se va extinde și în alte țări din Europa, sperăm și în România, unde holdingul turcesc dezvoltă deja o serie de business-uri importante, printre care Sultan Pastă Tomate și Ketchup România.

Publicat: 29 Jun. 2017, 19:34 Vedete
Pe aceeași temă