Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre sarcină: „Aparatul funcționează, să vină armăsarul”

Publicat: 10 nov. 2022, 11:11 Autor: Camelia Vedete

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre sarcină. Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Reativan, își doresc un copil. Astfel, vedeta a fost la medic să vadă dacă poate rămâne însărcinată.

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre sarcină

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că își dorește încă un copil! Vedeta a făcut o vizită la medic pentru a vedea dacă totul este în regulă. Se pare că, Adriana este aptă pentru o nouă sarcină.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul (râde)! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus logodnicul vedetei la la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Ce relație are Adriana Bahmuțeanu cu copiii săi

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre copiii săi, care locuiesc în prezent la tatăl lor. Deși vedeta a luptat cu toate forțele pentru a obține custodia celor doi băieți, aceștia și-au dorit să locuiască împreună cu Silviu Prigoană, iar într-un final și mama lor a acceptat acest lucru.

În urmă cu doi ani, Silviu Prigoană a câștigat procesul de custodie împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce magistrații au decis că cei doi băieți să rămână alături de tatăl lor, care le poate oferi, din punct de vedere financiar, o viață lipsită griji.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a precizat Silviu Prigoană în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Astfel, vedeta TV a fost de acord că își vadă copiii în fucție de programul pe care îl stabilesc judecătorii.

”Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Publicat: 10 nov. 2022, 11:11 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă