Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri despre relația lui Pepe cu Raluca Pastramă! ”Cred totuşi că s-a aruncat prea repede în această relaţie”

Publicat: 10 nov. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în divorțul dintre cântărețul Pepe și Raluca Pastramă. Vedeta susține faptul că artistul nu s-ar fi vindecat după relația cu Oana Zăvoranu, atunci când a început o nouă relație.

Adriana Bahmuțeanu susține faptul că nu știe exact dacă separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă este definitivă, deoarece nu ar fi anunțat niciunul nimic înainte, iar anunțul a fost, cu adevărat, o surpriză pentru toată lumea.

“Cred că Ralucăi nu i-a fost uşor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ţi asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu ştiu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înţeles, ei nu anunţaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă. iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace.

Cred totuşi că Pepe s-a aruncat prea repede în această relaţie, cu Raluca, după divorţul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu ştiu dacă ai observat, dar Raluca aduce puţin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieţii şi apoi să intre într-o nouă relaţie serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relaţiei cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final. Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproşuri, fără procese’’, spune Adriana pentru Wowbiz.

Cum a aflat familia lui Pepe că artistul divorțează

Familia lui Pepe a aflat că artistul divorțează chiar de pe internet. Fratele său i-a vizionat live-ul de pe Youtube. Giani, fratele său, a mărturisit la Antena Stars că l-a văzut trist pe artist și că familia este uimită de decizia pe care au luat-o. Fratele lui Pepe nu dorește să vorbească deocamdată cu Raluca pentru a afla ce s-a întâmplat, arată Cancan.

„E o situație foarte grea, despre care îmi este greu să vorbesc. Nu-mi doresc decât ca noaptea să fie un sfeșnic bun, ca ei să ia decizia cea mai corectă. Atât le doresc. Nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta. Dacă familia mea ar fi știut, aș fi aflat. În momentul în care am văzut pe telefon că este live am intrat, am crezut că mai are un invitat”, a spus fratele lui Pepe.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 10 nov. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă