Adrian Titieni, adevărul despre divorţul de a doua soţie. A fost sau nu Alexandru Papadopol „motivul” separării?

Publicat: 13 feb. 2024, 11:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adrian Titieni a vorbit recent despre divorţul de Adriana, a doua lui soţie. În 2019 a izbucnit un scandal uriaş în spaţiul public după ce femeia a fost surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Alexandru Papadopol. 

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în 2019, iar la scurt timp a fost surprins în compania Adrianei Titieni. La vremea respectivă nu se ştia că aceasta divorţase. De asemenea, o legătură a existat şi între cei doi bărbaţi, mai exact, Adrian Titieni a fost profesorul de teatru a lui Papadopol.

Adrian Titieni, adevărul despre cea de-a doua soţie

Atunci au apărut foarte multe speculaţii cu privire la relaţia dintre Alexandru Papadopol şi Adriana. Acum însă, invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, fostul său soţ a dezvăluit însă că el a fost cel care a băgat divorț, încă din 2017.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului, eu nu ea….

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. Copiii au rămas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, la Metropola TV.

Ce spune actorul despre viaţa sentimentală

Adrian Titieni este optimist şi a mărturisit că încă aşteaptă să îşi găsească marea dragoste. Până atunci însă, se concentrează pe proiectele în care este implicat.

„Iubirea vieții mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa. Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată, de zeci de ani.

Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel.

Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu, e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc nu-i interesează actoria. Marc e scenarist. În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 feb. 2024, 11:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă