Patru ani de la moartea lui Adrian Iovan! Gestul facut de Romanita in memoria fostului pilot, decedat in tragicul accident aviatic din Apuseni

Publicat: 20 Jan. 2018, 15:14 Vedete

Se implinesc 4 ani de la tragedia din Apuseni, unde pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata. Sambata, 20 ianuarie, Romanita Iovan a mers la locul accidentului aviatic. Asa cum a facut in fiecare an.

Creatoarea de moda s-a ocupat de pregatirile pentru slujba de pomenire si parastasul de patru ani. Nu singura, ci impreuna cu fiul ei Albert.

Ceremonia religioasă şi masa au loc sus pe munte, chiar la locul tragediei, unde stratul de zăpadă măsoară aproximativ un metru. Pregătirile pentru evenimenitul comemorativ în comuna Horea au început încă de joi, 18 ianuarie, când localnicii din comună au intervenit cu utilaje pentru curăţarea drumului până pe vârful Petreasa.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Jan. 2018, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă