Adrian Daminescu are o fiică secretă! Cât de frumoasă este + Artistul se topește de dorul ei

Publicat: 04 feb. 2023, 09:51 Autor: Camelia Vedete

Adrian Daminescu are o fiică secretă! Cât de frumoasă este fiica artistului. Cântărețul șlagărelor românești se topește de dorul ei.

Ana a profesat ca model, în America, acolo unde locuiește cu mama ei, dar și cu tatăl ei vitreg.

Unul dintre cele mai delicate subiecte din viața lui Adrian Daminescu rămâne cel despre fiica lui dintr-o altă căsătorie, pe care o vede extrem de rar. Mai exact de când era doar o copilă. Și asta pentru că mama ei, Mihaela, a decis să se mute în America și să-și refacă viața acolo.

Cât de frumoasă este fiica lui Adrian Daminescu

Ceea ce s-a și întâmplat. Femeia s-a recăsătorit, iar Anna nu și-a mai văzut tatăl natural decât în poze. Adrian Daminescu a suferit cumplit. Mai ales că evoluția fiicei lui a fost una fulminantă. Frumusețea a ajutat-o în adolescență să urmeze o carieră de model, iar mai apoi mintea iscusită a purtat-o către un colegiu de renume. Artistul recunoaște că nu este la curent cu planurile ei de viitor și lasă de înțeles că relațiile dintre ei s-au răcit.

De unde să ştiu ce vrea ea dacă este la 10.000 de km distanţă de mine? Probabil îşi urmează drumul ei în America. Nu am mai vorbit cu ea de la 7 ani. Mai vorbesc din când în când cu maică-sa la telefon. Mai multe nu ştiu„, a declarat, în trecut, Adrian Daminescu.

El îşi mai alină durerea din suflet alături de actuala lui soţie, Dana, şi de băiatul ei.

Pe Dana o iubesc foarte mult şi o respect. Îl iubesc pe copilul Danei, care este un bărbat deja. Este un tip foarte serios, foarte la locul lui, cu o educaţie fenomenală. Este foarte tare în IT, dar are şi cultură. Este un tip foarte sensibil„, a recunoscut artistul.

Motivul pentru care a divorțat Adrian Daminescu

La un moment dat, fosta lui soție, Mihaela, a dezvăluit și motivul pentru care relația lor s-a răcit, iar apoi a urmat divorțul. Totul a plecat după ce artistul ar fi fost păcălit în 1998 de Florin Călinescu și de Adrian Sârbu. Acesta concepuse un proiect de punere în valoare a muzicii și a culturii românești, care i-ar fi fost furat.

Ne-am întâlnit cu Florin Călinescu și cu Andrei Boncea, cărora le-am înmânat acest proiect, pe care ei l-au materializat, fără ca Adrian să primească vreun ban. De exemplu, decernarea premiilor Industriei Muzicale Românești, ce a avut loc la Sala Polivalentă, a fost ideea lui Adrian.

Din păcate, în naivitatea lui, Adrian nu a înregistrat conceptul la OSIM și nu a putut dovedi că îi aparține. La un Revelion, în 1999, ne-am întâlnit cu Adrian Sârbu și Janine. Atunci, Adrian i-a reproșat lui Sârbu că i-a fost furat proiectul, iar boss-ul PRO TV a tăcut rușinat. Acest eșec a dus la o cădere psihică, ceea ce a început să altereze relația noastră”, a comentat prima soție a lui Adrian Daminescu.

Adrian Daminescu cancer

Artistul are cancer la 66 de ani, iar în ciuda bolii el nu a renunțat la fumat. Mai mult, cântărețul spune că a găsit tratamentul care să îi țină boala sub control și se va întoarce cât de curând și pe scenă.

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a declarat Adrian Daminescu pentru Impact.

Deși boala de care suferă este cancer la plămâni, artistul spune că nu a renunțat la viciul fumatului. Cântărețul consideră că boala te doboară numai dacă crezi în ea. Mai mult, Adrian Daminescu spune că pozele de pe pachetele de țigări te otrăvesc, nu fumatul în sine.

„Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, mai declarat Adrian Daminescu conform sursei mai sus citate.

Publicat: 04 feb. 2023, 09:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă