Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam. ”Nu e bine deloc”

Publicat: 17 Sep. 2021, 14:51 Vedete

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Manelistul ar fost internat în stare gravă! Vestea a fost dată de către impresarul Dan Bursuc, la câteva ore după ce s-a aflat de decesul unui alt manelist celebru, Petrică Cercel.

Veștile triste lovesc lumea manelelor! Iată că la scurt timp după ce s-a aflat de decesul lui Florin Cercel, care a fost răpus de COVID, acum un alt cântăreț din breaslă are probleme de sănătate.

Este vorba chiar de Florin Salam, care ar fi sub tratament, fără să se cunoască prea multe detalii momentan.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Până în acest moment nu se știe dacă este vorba despre o infectare cu noul coronavirus sau despre alte probleme de sănătate. Vestea tristă a fost dată de către impresarul Dan Bursuc, un apropiat al cântărețului, pentru redacția impact.ro.

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a declarat impresarul Dan Bursuc, pentru sursa citată.

Fiul lui Florin Salam a confirmat faptul că tatăl său nu trece printr-o perioadă bună, însă infirmă că ar fi internat.

Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!„, se arată în postarea publicată de fiul manelistului.

Publicat: 17 Sep. 2021, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă