Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol și Alin Cocoș s-au despărțit

Publicat: 29 Mar. 2017, 19:58 Vedete
Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol și Alin Cocoș s-au despărțit
Gina Pistol prezinta emisiunea Chefi la Cutite'' de la Antena 1
Gina Pistol prezinta emisiunea Chefi la Cutite” de la Antena 1

Gina Pistol (35 ani), prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite“ de la Antena 1 și fost iepuraș Playboy, nu s-a născut celebră, ba din contra. S-a născut în localitatea Roșiorii de Vede, județul Teleorman, într-o familie modestă, în care banii erau o problemă greu de rezolvat, așa că, după terminarea liceului, Gina a fost nevoită să se angajeze ca vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, iar, mai apoi, ca operatoare de xerox. Nu bani copia și multiplica Gina în acea vreme, ci mici rețete de supraviețuire.

August 2014: Gina Pistol si Alin Cocos au fost impreuna 4 ani
August 2014: Gina Pistol si Alin Cocos au fost impreuna 4 ani

Însă orășelul ei natal i-a rămas mic în scurt timp. Gina își dorea mai mult de la viață. E posibil ca atunci, când viața ei încă nu începuse cu adevărat, Gina să fi avut tot felul de vise și visuri în care se vedea sub lumina reflectoarelor și ea își tot multiplica aceste visuri la xerox, apoi, într-o zi, a simțit că trebuie să plece din Roșiorii de Vede și să vină în București.

Doar în București, simțea ea, visurile ei ar putea deveni realitate. N-au devenit realitate imediat. Ajunsă în Capitală, Gina s-a angajat vânzătoare, însă nu mai era vânzătoare într-un chioșc amărât din Teleorman, ci la un magazin de lux din București, unde clienții erau oameni importanți, cu bani, și oamenii cu bani se pricep bine la fete tinere și frumoase, iar Gina era una dintre acestea, chiar dacă, în vremea aceea, avea câteva kilograme în plus, dar nu atât de multe încât să sufoce visurile Ginei de a deveni fotomodel.

Iunie 2015: Gina Pistol a fost fotografiata in repetate ramduri cand facea singura piata
Iunie 2015: Gina Pistol a fost fotografiata in repetate ramduri cand facea singura piata

Într-o zi, un client cu bani i-a spus Ginei că are un mare potențial de a deveni un fotomodel faimos, dar pentru asta ar trebui să facă anumite ajustări de ordin fizic, ceea ce Gina, o fată modestă și ambițioasă din Roșiori, a și făcut.

S-a pus pe slăbit, și kilogramele în plus și-au luat zborul ca prin farmec și au ajuns la fereastra redacției Playboy, anunțându-i pe cei de acolo că există undeva, într-un magazin de lux din București, o fată pe nume Gina Pistol, pe corpul căreia ele, kilogramele, au locuit până de curând, dar că, acum, Gina arată superb și aduce cumva cu Marilyn Monroe.

Martie 2015: Gina Pistol a participat la emisiunea ''Sunt celebru, scoate-ma de aici'', de la Pro Tv.
Martie 2015: Gina Pistol a participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-ma de aici”, de la Pro Tv.

În anul 2000, Gina apărea într-un pictorial fierbinte spre foarte fierbinte. Avea 19 ani, și lumea tocmai i se deschidea în față, ca o floare. Acea apariție în Playboy a produs multă tulburare printre cititorii de poze ai revistei, iar Ginei i-a adus o grămadă de alte oferte de la tot felul de reviste din România. Oameni importanți din lumea modei și a televiziunii au căutat-o, iar ea a început să lucreze pentru designeri faimoși, ca fotomodel, și să apară în diverse emisiuni TV. Așa s-a transformat fata din Roșiorii de Vede într-o superbă lebădă de București.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Mar. 2017, 19:58 Vedete
Pe aceeași temă