Adelina Pestrițu, fără filtre. Cum a fost surprinsă într-un parc din București

Publicat: 24 Nov. 2021, 11:50 Vedete

Adelina Pestrițu spunea, cu ceva vreme în urmă, că 90% din timp și-l petrece cu telefonul în mână, iar imaginile surprinse recent întăresc și mai mult cuvintele brunetei.

Zilele în care temperatura a fost „prietenoasă” i-a încurajat pe cei mai mulți să profite din plin și să iasă la o scurtă plimbare. Natura reprezintă principala sursă de deconectare de la stres, dar și de la mediul online.

Pentru mulți dintre noi, dar nu și pentru Adelina Pestrițu. Vloggerița a fost și ea una dintre acele persoane care au luat la pas aleile Parcului Herăstrău. Dar n-a putut nici în ruptul capului să renunțe la telefon.

Cei peste 1,8 milioane de urmăritori trebuie ținuți la curent cu tot ce face. Iar, pentru asta, Adelina pare în stare să facă multe sacrificii. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe Instagram

Adelina Pestrițu a evitat să-și mai expună fetița pe rețelele de socializare și a vorbit despre decizia pe care a luat-o.

Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală. După ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste. Dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a explicat Adelina pentru viva.ro.

 

Publicat: 24 Nov. 2021, 11:50 Vedete
Pe aceeași temă