Adela Popescu şi Radu Vâlcan, imagini cu noua casă de la Şuşani. Au mers pe şantier să vadă stadiul lucrărilor: „De parcă aș fi știut ce indicații să dau…”

Publicat: 01 feb. 2024, 15:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să îşi construiască o casă la ţară, mai exact la Şuşani, satul natal al actriţei. Lucrările au început în urmă cu doar câteva luni, iar recent, cuplul a mers pe şantier să vadă cum arată terasa casei. 

Adela Popescu este nerăbdătoare ca lucrările să ajungă la final. Şi-a dorit enorm să aibă o casă departe de agitaţia marilor oraşe, iar în curând visul ei va deveni realitate.

Soţia lui Radu Vâlcan, aşteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor

Pe pagina sa de Instagram, fosta prezentatoare TV a dezvăluit în ce stadiu sunt lucrările. Meşterii se ocupă în prezent de terasa casei, locul cel mai important pentru familia vedetei, după cum a dezvăluit chiar ea.

„Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal.

Cred că vom intra rar în casă, poate doar la wc. Deși o să facem unul și în curte…lângă terasă!”, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu îşi construiesc o casă la ţară

Mulţi dintre cei care îi urmăresc s-au întrebat de ce îşi doresc cei doi o casă la ţară, având în vedere că puteau să o construiască oriunde în altă parte.

Recent, fosta vedetă de la ProTV le-a răspuns fanilor ei printr-un mesaj publicat în mediul online şi a explicat că vrea să le ofere celor trei băieţi ai săi o copilărie ca pe vremuri.

Adela Popescu spune că doar locuind la țară cât mai mult timp și petrecându-și primii ani din viață în natură, copiii ei se vor bucura peste ani de ceea ce pentru mulți a dispărut: simplitatea. Plus că, blondina este de părere că doar aşa băieţii ei își vor dezvolta multe abilități și vor descoperi traiul autentic și roadele muncii câmpului. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 feb. 2024, 15:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×