Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan din patul conjugal! Unde a ajuns să doarmă acum soțul vedetei

Publicat: 02 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan din patul conjugal! Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii! Cei doi părinți nu mai au timp pentru ei, dar nici nu mai dorm împreună.

Adela Popescu a făcut publică o fotografie pe rețelele de socializare. În acea poză, Radu Vâlcan, soțul vedetei TV dormea în pătuțul copiilor. Se pare că nu a mai avut loc în patul conjugal.

Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan din patul conjugal!

Mai mult, toți sunt plecați în vacanță, în Atena, și sunt nevoiți să împartă o cameră de hotel. Cum cei mici doresc să doarmă în patul cel mare, prezentatorul TV s-a mulțumit și cu pătuțul pentru bebe.

„Dinamica unei familii cu cinci membri într-o cameră de hotel.”, a scris vedeta în descrierea fotografiei în care soțul ei apare dormind înghesuit în pătuț.

Adela Popescu, cu soțul la medic în Republica Dominicană

Radu Vâlcan, care se află în Republica Dominicană alături de Adela Popescu și de cei trei băieți ai lor, a avut un incident neplăcut.

Soțul Adelei Popescu și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie postată pe rețeaua de socializare.

Mai mult, Cabral și Adela, care se află la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au spus că jungla nu este deloc prietenoasă. Asta din cauza insectelor care mișună la tot pasul.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos. Nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale”, a declarat Cabral într-un interviu.

Publicat: 02 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă