Adela Popescu este în culmea fericirii! A împărtăşit vestea cea mare cu fanii ei: „Am un gol în stomac”

Publicat: 14 nov. 2023, 12:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu este în culmea fericirii! Vedeta nu s-a putut abţine şi a împărtăşit cu cei care o urmăresc bucuria pe care o trăieşte. Fanii fostei vedete de la ProTV au fost luaţi prin surprindere şi au felicitat-o imediat pe soţia lui Radu Vâlcan. Urmează o perioadă extrem de încărcată pentru familia lor.

Adela Popescu este foarte activă în mediul online acolo unde obişnuieşte să împărtăşească cu cei care o urmăresc diferite momente din viaţa ei. Recent le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că i s-a îndeplinit o mare dorinţă. Este vorba despre o călătorie pe care vedeta îşi dorea să o facă de ceva timp.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au dat vestea cea mare fanilor

Adela Popescu a dat vestea cea mare fanilor

După multe dicuţii, Radu Vâlcan şi soţia lui au făcut pasul: pleacă în Laponia, în țara lui Moș Crăciun.

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc.

Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire. Nici nu realizam cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă…

Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu şi Radu Vâlcan

În cadrul unui interviu mai vechi, prezentatorul de la Insula Iubirii a dezvăluit inclusiv faptul că apropierea dintre ei s-a produs chiar în timp ce repetau pentru serialul Iubire şi onoare.

„Noi am repetat foarte mult pentru Iubire și onoare, au început filmările și, la un moment dat, s-a produs această apropiere. Evident că o simpatizam foarte mult. Adela este un om extraordinar și o femeie absolut senzațională”, a mai spus Radu Vâlcan.

Mai mult, actorul a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas, după ce o lungă perioadă a admirat-o de la distanţă.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții.

Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a povestit Radu Vâlcan, într-un interviu pentru viva.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 14 nov. 2023, 12:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă