Adela Popescu: „Radu este un om cu defecte. I-aș schimba defectele, dar nu l-aș schimba pe el cu alt bărbat!”

Publicat: 07 Jul. 2018, 23:00 Vedete

Live din studioul „Vorbește lumea”!

Adela Popescu, despre sotul ei: „Radu este un om cu defecte!” 3 ani de „Vorbește lumea”. Un băiețel minunat, Alexandru. Un soț perfect, dar cu defecte, Radu. O femeie împlinită, Adela. Știi cum e întrebarea aia: „Unde te vezi peste 5 ani?”.

N-am folosit-o în interviul cu Adela Popescu. Însă am întrebat-o cum i-au fost ultimii 3. Ani foarte importanți pentru ea, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional.

A vorbit cu ciao.ro prima dată după ce a anunțat că este însărcinată a doua oară. Un privilegiu pentru care îi mulțumesc, așa cum îi mulțumesc pentru lucrurile interesante și lecțiile importante pe care le-am învățat de la ea.

Adela Popescu, despre sotul ei: Radu este un om cu defecte

Adela Popescu se consideră un om bun și știe exact ce înseamnă asta. „Cred despre mine că sunt un om bun, iar asta cred că este sursa binelui din viața mea”. În egală măsură consideră că felul în care a fost educată, felul în care a trăit în familia mare pe care o are, după cum ne declară, este principala „vinovată” pentru acest bun și bine.

Despre Radu… O întreagă discuție care, dacă este să mă întrebi pe mine, este explicația familiei frumoase pe care o are. „Radu este un om cu defecte. I-aș schimba defectele, dar nu l-aș schimba pe el cu alt bărbat!”. Și tot Radu este un tată minunat, este un tată devotat care în ciuda stângăciei lui, este cel care a reușit să-l învețe pe micuțul Alexandru să facă lucruri esențiale în existența unui om.

„Simt că mi se taie respirația de dragoste”

Acesta este sentimentul pe care îl are atunci cînd îl privește pe Alexandru. Și tot această dragoste pentru puștiul ei și al lui Radu Vâlcan este principalul imbold care a dus la apariția celui de-al doilea copil.

„Am luat decizia de a face un al doilea copil, clar, din perpectiva lui Alexandru. Am considerat că e de datoia noastră să-i facem un frățior lui Alexandru!”, ne-a declarat vedeta „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Publicat: 07 Jul. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă