Adela Popescu a făcut anunţul în direct la ProTV! Bucurie mare în familia vedetei la începutul anului: „Avem și nume, avem tot ce trebuie”

Publicat: 05 ian. 2024, 15:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane în emisiunea pe care a prezentat-o la ProTV. Soţia lui Radu Vâlcan a făcut un anunţ neaşteptat care a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatorii de la Vorbeşte lumea s-au gânsit că poate fi vorba despre o a patra sarcină!

De fiecare dată cân apare pe sticlă, Adela Popescu vine cu veşti bune pentru cei care o urmăresc. Vedeta este foarte activă şi în mediul online acolo unde împărtăşeşte cu internauţii diferite momente din viaţa ei. De această dată este vorba despre un proiect la care blondina lucrează de ceva timp alături de câţiva prieteni apropiaţi.

Fosta prezentatoare TV este încrezătoare, ba chiar a mărturisit că anul 2024 a început cum nu se putea mai bine pentru ea.

Adela Popescu a făcut anunţul în direct la ProTV!

Bogdan Ciudoiu: Anul 2024 vine cu o veste mare pentru tine!

Adela Popescu: Da, chiar da!

Lili Sandu: De ce te uiți așa la mine, Adela? Eu cred ca tu știi ceva ce nu știu eu!

Adela Popescu: Nu sunt însărcinată!

Shurubel: S-a zis un „Doamne ajută” în cască!

Adela Popescu: Vine cu o veste mare pe care abia acum putem să o spunem. Noi o pregătim de foarte mult timp. Eu, soțul meu, prietenii noștri Smiley, Gina, Răzvan, Irina și alte două familii am luat un spațiu, e un hotel cu 14 camere în Vama Veche, noi ne vom ocupa de el.

Acum suntem în plin proces de amenajare. Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de acestă posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere.

Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni.

Ce spun Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor despre afacere

Nu doar Adela Popescu a vorbit despre noul plan de afaceri, ci și Radu Vâlcan și Răzvan Fodor. Soţul vedetei de la ProTV a dezvăluit că cei care le vor trece pragul vor avea parte de cele mai delicioase feluri de mâncare, iar actorul de la Antena 1 le-a garantat turiştilor distracţie maximă.

”Oficial, vă putem anunța că ne-am unit pentru acest proiect, din care am făcut un locșor al nostru, pe care îl deschidem pentru toți cei care vor să ne treacă pragul, chiar din primăvara asta. Nu este un loc de 5 stele, este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”/ ” Să vedeți ce supă Tom Yum vă fac din primăvară. Și, poate o conving pe bunică-mea să mi dea rețeta de rulada cu ness”, au spus și Răzvan Fodor, și Radu Vâlcan, dar în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 ian. 2024, 15:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă