Adda, reacţie acidă după ce a apărut în podcastul lui Teo Trandafir. Artista a răbufnit pe internet: „Atât vreau să vă spun…”

Publicat: 09 iul. 2024, 17:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Adda, reacţie acidă după ce a apărut în podcastul lui Teo Trandafir. Artista a răbufnit pe internet: Atât vreau să vă spun...

Adda a transmis recent un mesaj pe reţelele de socializare după ce a primit mai multe comentarii negative din partea internauţilor. Artista a fost invitată recent în podcastul lui Teo Trandafir, acolo unde a făcut unele dezvăluiri care, nu au fost pe placul urmăritorilor.

Adda a recunoscut în interviu că este obsedată de curăţenie. Artista spune că toate hainele, atât ale ei, cât şi ale fiului şi soţului sunt aşezate pe culori, ba mai mult are mare grijă şi la curăţenie. Vedeta a dezvăluit că pe unul dintre aspiratoare a plătit suma de 3000 de euro.

Adda: Am 6 aspiratoare în casă”

„Eu nu-s sănătoasă la cap. Am 6 aspiratoare în casă. Ieri m-am dus și am mai cumpărat un mop special pentru mansardă. Și tot nu mi se pare curat în casă. Am o doamnă care să se ocupe, dar sunt câinele, copilul… Pe unul dintre aspiratoare am dat 3000 de euro. E foarte bun. Ce trage, nici nu credeam că e așa ceva acolo în casă. Eu și când îmi usuc rufele, cârligele sunt diferite nuanțe. Am gri, albastre, verzi și așa mai departe. Eu dacă pun o bluză la uscat, nu pun un cârlig verde și unu albastru. Nu, la mine trebuie să fie albastru cu albastru. Albastru cu albastru, albastru cu albastru, albastru cu albastru. După aia, gri cu gri, verde cu verde. Nu se vede frumos. Trebuie să fie frumos. Nu pot să intru în uscătorie și să văd acolo verde cu gri. E urât. Și hainele sunt pe culori. Are copilul meu în dulap că zici că e la magazin, degrade totul. Începe de la alb, crem, totul frumos, până la negru.

Umerașele la fel, puse frumos. La mine, eu am dulapul de albe, dulapul de negre, dulapul de colorate, dulapul de dungi, de glitter. La Cătă la fel, totul este pus țiplă. Când merge la emisiune sau undeva, știe să își facă ținuta, pentru că e totul pus: blugii care se asortează cu tricoul ăla. Șosete negru la negru, lenjerie intimă, negru la negru, alb la alb, colorat la colorat. În momentul în care ieși din duș, tu deja ți-ai făcut ținuta”, a spus Adda, în podcastul realizat de teo Trandafir.

Artista, reacţie acidă după valul de comentarii negative

La câteva zile după apariţia podcastului internauții au criticat-o pe artistă pentru obsesia sa. Cântăreaţa a publicat în mediul online un videoclip în care le-a dat replica celor care au criticat-o.

„După podcastul cu Teo am văzut că sunt foarte mulți oameni care mă critică că am un CD, că sunt obsedată de curățenie, de asorteuri și că totul este pe culori și degradeuri. Atât vreau să vă spun, dragilor.

Dacă vreți să vă iau în calcul și în seamă reclamațiile, asigurați-vă că lenjeria intimă a dumneavoastră este asortată cu hainele, la fel și șosetele, altfel nu vă bag în seamă”, a spus Adda, pe pagina sa de TikTok.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 17:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×