Acuzații grave în cazul morții lui Victor Socaciu! Pe cine învinovățește Marina Almășan

Publicat: 23 feb. 2022, 16:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut aproape două luni de la moartea lui Victor Socaciu, iar fosta lui soție, Marina Almășan, scoate la suprafață detalii neștiute despre ultimele clipe din viața artistului. 

Moartea subită a lui Victor Socaciu, în decembrie 2021, a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Cauzele decesului au fost dezvăluite atunci de soția artistului, care a invocat complicații post-Covid.

Pe scurt, avea ceva post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost la spital. Și de acolo au apărut complicațiile”, a mărturisit Brîndușa Socaciu.

Iată că acum, la două luni distanță de la nefericitul eveniment, Marina Almășan, fosta lui soție, aruncă bomba! Ea susține că știe care a fost de fapt cauza reală a morții artistului.

Marina Almășan: ”L-am văzut suferind puternic…”

După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie” , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a spus Marina Alămășan pentru Ok Magazin.

Vedeta TV a mai declarat că o doare foarte tare faptul că băiatul nu și-a luat rămas bun și totodată nici ea, deoarece aveau acest drept.

Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină.

El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo…”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

 

Publicat: 23 feb. 2022, 16:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă