Genial! Este una dintre cele mai frumoase actrite din lume si e GRAVIDA la 48 DE ANI! Cum arata si cat de sexy este. O stii din cateva filme bomba

Publicat: 24 apr. 2018, 09:23 Autor: D. C. Vedete

Dovada clara ca varsta nu mai conteaza atat de mult cand o femeie se decide sa faca un copil

Actrita Rachel Weisz gravida la 48 de ani arata superb! Rachel Weisz este una dintre cele mai frumoase actrite din lume, iar vineri a dezvaluit intr-un interviu pentru The New York Times faptul ca ea si sotul ei asteapta un copil. Nimic ciudat pana aici, dar ceea ce este putin mai neobisnuit este faptul ca actrita are nici mai mult nici mai putin de 48 de ani.

Rachel Weisz este casatorita cu Daniel Craig, cuoscut lumii pentru rolul din James Bond, inca din iunie 2011. Rachel mai are un copil de 11 ani dintr-o casatorie anterioara, dar asta nu a oprit-o sa isi doreasca sa-si continue viata chiar si la aproape 50 de ani.

“Eu si Daniel sunt entuziasmati pentru ca asteptam un nou mic omulet!” a fost declaratia ei din interviu care a anuntat sarcina. “In curand o sa inceapa sa se si vada. Eu si sotul meu abia asteptam sa-l intalnit, orice ar fi, baietel sau fetita. Vrem sa pastram misterul” a mai adaugat Rachel.

Daniel Craig, actorul din James Bond are 50 de ani si mai are si el o fiica de 25 de ani cu fosta lui sotie, Fiona Loudon.

De cand au facut anuntul Rachel si sotul ei au avut mai multe aparitii in public iar fotografii si-au concentrat blitzurile pe abdomenul ei. Burtica incepe deja sa fie vizibila dar asta o face sa fie si mai frumoasa pe bruneta actrita nascuta in Londra.

Ceea ce putini stiu, este ca cei doi actuali soti, Daniel Craig si Rachel Weisz au mai fost “sot si sotie” intr-un film in 2011. “Dream house” este drama in care cei doi au jucat rolul de sot si sotie.

Publicat: 24 apr. 2018, 09:23 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă