Actrița Eugenia Șerban, mărturisiri dureroase: “Eu când am divorțat, am divorțat iubind”. A fost depistată de două ori cu cancer

Publicat: 17 feb. 2021, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița Eugenia Șerban a trecut prin momente extrem de grele de-a lungul vieții sale. A fost diagnosticată cu două cancere și, mai mult decât atât, omul care i-ar fi trebuit să îi fie sprijin, a înșelat-o. Eugenia Șerban a oferit primele declarații de la moartea fostului soț.

Actrița Eugenia Șerban a trăit momente dramatice în viața sa, însă cumpenele și obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții au făcut-o puternică și să meargă înainte, cu capul sus. Actrița a avut o relație amoroasă în anii 1990 cu un cetățean de origine arabă. Împreună au făcut un copil, un băiat care are acum 27 de ani, pe nume Lorans. De-a lungul anilor, frumoasa actriță și-a crescut singură băiețelul, iar foarte rar l-a adus în discuție pe tatăl lui, arată Click.

“Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea”, a mărturisit actrița, într-un interviu la Kanal D.

Actrița în vârstă de 51 de ani mărturisește că a fost înșelată de partenerul de viață: “Am avut și un iubit cu 14 ani mai mic decât mine, dar nu a mers. Eu nu am înșelat, dar am fost înșelată. Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun“.

Actrița Eugenia Șerban a fost depistată de două ori cu cancer

Aceasta a fost depistată cu două forme de cancer – ginecologic și la sân, ambele într-un singur an. A făcut operație. În prezent, actrița se reface treptat și a reușit să învingă boala.

„Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer, atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Mi-au trebuit două săptămâni să realizez că iubesc viața și că trebuie să trec peste asta. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. Al doilea moment foarte dificil a fost când am făcut chimioterapie și mi-au zis ca nu o să am păr. Practic, cu un an înainte nu aveam nimic, și anul următor aveam două cancere în faze incipiente”, a spus ea pentru publicație.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 feb. 2021, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă