Actorul Tamayo Perry din „Piraţii din Caraibe” a murit la 49 de ani după ce a fost atacat de un rechin

Publicat: 24 iun. 2024, 18:30 Autor: Loredana Dumitrașcu News

Tamayo Perry, un actor care a avut roluri în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” şi „Blue Crush”, a murit duminică, la vârsta de 49 de ani, după ce a fost atacat de un rechin în Hawaii, scrie BBC.

Potrivit Associated Press, Honolulu Ocean Safety şi serviciile de urgenţă ale oraşului au răspuns în jurul orei 13.00 la un apel privind un bărbat care părea să fi suferit mai multe muşcături de rechin lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a oraşului Oahu. Perry a fost adus la ţărm de paramedici cu un jet ski şi declarat mort la faţa locului.

Perry a fost „un salvamar iubit de toţi”, a declarat şeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit AP.

„El este bine cunoscut pe North Shore. Este un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager. „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă şi, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el”.

Actor din Piraţii din Caraibe, ucis de rechin

Perry a fost „un salvamar iubit de toţi”, a declarat şeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit Sky News.

„Era un surfer profesionist, cunoscut în întreaga lume. Personalitatea lui Tamayo era contagioasă şi , pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el pe toți ceilalți. Era o legendă şi un om respectat”, a declarat primarul din Honolulu, Rick Blangiardi, numind moartea actorului ca fiind „o pierdere tragică”.

Perry a jucat în cel de-al patrulea film „Piraţii din Caraibe” din 2011, „On Stranger Tides”, precum şi în „Blue Crush” (2002) şi „Hawaii Five-O” (2011). El lucra ca salvamar din iulie 2016, potrivit AP, şi făcea surfing profesionist de peste un deceniu.

În urma atacului, în zonă au fost amplasate afişe de avertizare privind rechinii, au declarat oficialii Ocean Safety.

Perry a fost şi actor, având roluri mici în cel de-al patrulea film „Piraţii din Caraibe” din 2011, „On Stranger Tides”, precum şi în „Blue Crush” (2002) şi „Hawaii Five-O” (2011).

foto credit

Publicat: 24 iun. 2024, 18:30 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×