Actorul Ștefan Iancu participă în această seara în surpriza organizată la Visuri la cheie: ”Când am văzut reacția familiei, m-a luat pe nepregătite”

Publicat: 22 nov. 2023, 11:38 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Actorul Ștefan Iancu participă în această seara în surpriza organizată la Visuri la cheie. Astăzi, de la ora 21:30, pe PRO TV este programată o nouă ediție a reality show-ului Visuri la cheie. De această dată, cei de acasă vor cunoaște un tată care a crescut patru fete și care a știut să depășească orice fel de provocare a întâmpinat de-a lungul anilor.

Aflând că cele patru fete sunt foarte pasionată de artă, dar în special de poezie și proză, s-a gândit să pregătească o surpriză ireală pentru întreaga familie: alături de echipa Visuri la cheie a transformat toate creațiile scrise de fete într-o carte și a pregătit o adevărată lansare de carte într-o librărie din București.

Actorul Ștefan Iancu participă în această seara în surpriza organizată la Visuri la cheie

Membrii familiei au ajuns în acea librărie și au aflat că va fi o lansare de carte, însă mare le-a fost surpriza când au aflat cine sunt autorii. De parcă nu era o emoție mare, trei actori cunoscuți li s-au alăturat: Olimpia Melinte, Ștefan Iancu și Diana Roman.

În exclusivitate, Ștefan Iancu ne-a povestit cum a trăit această experiență și ce l-a făcut să accepte invitația echipei la filmare.

  1. Ce ai simți când ai văzut emoția familiei în surpriza pregătită de echipa Visuri la cheie?

Eu, de regulă, nu sunt o persoană căreia îi place să se exteriorizeze așa tare și cumva știam că o să fie un moment emoționant și mă pregătisem pentru asta. Sau așa am crezut. Dar când am văzut reacția familiei, m-a luat puțin pe nepregătite. M-am bucurat pentru ei.

  1. De ce nu ar trebui oamenii să înceteze să creadă în visurile lor?

Pentru că abia atunci cred că ajungi să rămâi fără un scop în viață. Și asta e cel mai periculos. Trăiești ca să treacă zilele.

  1. Ce te-a făcut să accepți invitația echipei Visuri la cheie în această surpriză?

Îmi plăcea emisiunea și dacă am putut să pun și eu umărul la surpriza pentru această familie nu mi-a fost greu să accept 🙂

Publicat: 22 nov. 2023, 11:38 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă