Află ce mare actor şi-a împrumutat vocea pentru spotul celui mai tare festival din Bucureşti!

Publicat: 21 Jun. 2017, 10:38 News 3

TIMESHIFT Bucharest Music Festival a scos pe piaţă videoclipul de promovare cu vocea unuia dintre cei mai iubiţi actori din domeniu.

Peter Cullen este actorul de origine canadiană cunoscut pentru roluri diverse, atât în filme şi animaţii, cât şi în industria de gaming. Acesta are o lungă listă de realizări, fiind preferatul Hollywood-ului ca voice-actor. Pentru contribuţia sa ca Optimus Prime, Cullen a fost admis în Wall of Fame-ul Transformers, fiind primul om din această categorie, începând cu anul 2010. Rolul său din Transformers a fost un vis împlinit pentru canadian, devenind emblema seriei animate, dar şi a francizei sub regia lui Michael Bay.

Peter Cullen şi-a împrumutat vocea gigantului jocurilor online de strategie, Blizzard Entertainment pentru Warcraft adventures: Lord of the clans. Cu o experienţă de peste 4 decenii, actorul are în CV proiecte precum seriile animate The Jetsons, Spiderman, Knight Rider din 1982, dar şi mega succesul Gremlins, filmul din 1984. Timbrul său vocal a depăşit barierele cinematografiei, fiind cooptat în 2004 de către DJ Dieselboy pentru albumul drum and bass „The dungeonmaster’s guide”.

Ascultă-i vocea inconfundabilă în spotul festivalului TIMESHIFT.

Publicat: 21 Jun. 2017, 10:38 News 3
Pe aceeași temă