Actor din Las Fierbinți, la un pas de moarte! A combinat alcoolul cu medicamente: ”S-a speriat și doctorul”

Publicat: 07 dec. 2023, 17:22 Autor: Alina Nistor Vedete
Actor din Las Fierbinți, la un pas de moarte! A combinat alcoolul cu medicamente: ”S-a speriat și doctorul”

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul ”Las Fierbinți” a fost la un pas să-și piardă viața. Abia acum și-a deschis sufletul și a povestit în cadrul unui podcast cumpăna prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

Mihai Rait, actorul care interpretează personajul ”Dorel” din serialul de la PRO TV, a trecut prin momente dificile. A fost la un pas de moarte, dintr-o greșeală. Bărbatul a combinat alcoolul cu medicamente, lucru care i-a dăunat grav.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. La o ocazie specială, Mihai Rait a băut șapte sticle de vin dulce. În tot acest timp a luat și Emetiral, un medicament pe care i l-a dat mama sa după ce nu i-a priit mâncarea. Crezând cu tărie că îi fac bine, celebrul actor a ajuns să ia aproximativ 20 de pastile.

„Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de Emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat Emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi”, a povestit Dorelîn podcastul lui Mihai Bobonete.

Mihai Rait, de urgență la spital: ”S-a speriat și doctorul”

Ulterior, Mihai Rait s-a speriat din cauza simptomelor și a decis să meargă de urgență la spital, în Hârșova. Nu a vrut să meargă acasă pentru că ar fi fost luat la rost de părinți. Doar că în momentul în care a ajuns la unitatea spitalicească, până și medicul s-a speriat de el.

Mihai Rait pierduse șirul pastilelor pe care le-a ingerat și a ajuns să facă supradoză. Celebrul actor din serialul ”Las Fierbinți” a fost la un pas să-și piardă viața din cauza gestului inconștient.

„Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei,  ”ce ai făcut nenorocitule, ai băut”. Zic că mă duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale.

M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul… L-a sunat mamaia pe tata. A zis: ”vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap” . M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”, a mai povestit actorul Mihai Rait în podcast-ul lui Bobonete.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 07 dec. 2023, 17:22 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă