Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an! Rezultatul e unul care i-a socat pe multi. Pare dieta perfecta, dar ascunde un mare secret

Publicat: 10 oct. 2017, 12:02 Autor: madalina m. Life

Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an! Un barbat pe nume Andrew Taylor a ajuns sa fie cunoscut printre internauti datorita povestii sale. Mai exact, datorita unei decizii pe care a luat-o in urma cu un an.

Andrew si-a spus ca e timpul sa inceapa o dieta pentru ca se confrunta cu ceva probleme din pricina greutatii pe care o avea. Asa ca a inceput prin a renunta la alte alimente si a mancat doar cartofi. Timp de 12 luni barbatul din Australia si-a documentat experienta.

Rezultatul dietei sale cu cartofi a fost unul care i-a socat pe multi. Cum s-a filmat in tot acest timp, toata lumea a putut vedea ca sunt schimbari evidente la Andrew Taylor.

Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an!

Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an
Initial oamenii l-au felicitat pe australian pentru ca a reusit sa scape de aproape 50 de kilograme. Insa mai apoi l-au avertizat ca ar fi momentul sa se opreasca. Asta deoarece dieta cu cartofi e una ce poate aduce si cateva riscuri.

E vorba de anumite probleme de sanatate, spre exemplu la nivelul inimii, ce pot aparea in timp. Cand s-a apucat de dieta cu cartofi, Andrew Taylor cantarea 136 de kilograme.

A decis sa ia masuri pe 2 ianuarie 2016, atunci cand s-a filmat pentru prima data si a vorbit despre problema sa de greutate. In primul sau filmulet tocmai fusese la cumparaturi si isi achizitionase sase kilograme de cartofi.

Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an!

Acest barbat a mancat doar cartofi timp de un an
Barbatul si-a facut si propriul website, pentru a-i putea ajuta pe cei care au aceleasi probleme ca el. „Dintr-o gaura neagra a depresiei si a anxietatii clinice, disperat sa pot fi omul pe care fiul sau sa il poata privi cu mandrie, am avut o revelatie: sunt dependent de mancare”, a scris Andrew.

Dependenta cu mancare e la fel de serioasa precum e cea de droguri, spun specialistii. Totodata, si barbatul s-ar putea confrunta pe viitor cu probleme cu obezitatea, pentru ca a mancat doar cartofi.

Cat despre dieta sa cu cartofi pe care o considera revolutionara, Taylor a marturisit recent ca i-a adus doar beneficii, dar si ca o recomanda tuturor.

„Imi iau zilnic un procent de 600% al dozei recomandate de fier, dar si peste 400% de vitamina C. La fel se intampla cu fibrele, adica tot ce credeau expertii ca imi va lipsi din organism pana acum”, a spus barbatul, potrivit theindependent.co.uk.

Publicat: 10 oct. 2017, 12:02 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă