”Accident” la emisiunea Te cunosc de undeva! Mirela Vaida și-a speriat colegii după ce a căzut pe scenă

Publicat: 28 Feb. 2021, 13:07 Vedete

Mirela Vaida a fost protagonista unui incident neplăcut în ultima gală a emisiunii Te cunosc de undeva. Celebra prezentatoare TV și-a speriat colegii, după ce într-un moment de neatenție a căzut pe scenă, chiar în fața acestora.

Prezentatoarea de televiziune a interpretat-o pe Doina Badea – cu melodia ”Ploaia și noi”, iar pentru ca transformarea să fie cât mai aproape de realitate, aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, și-a pus o perucă brunetă și a dat totul pe scenă.

Din nefericire, într-un moment de neatenție, din cauza rochiei foarte lungi, Mirela Vaida s-a împiedicat și a căzut, chiar înainte de a-și începe prestația.

Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”

Celebra artistă a făcut haz de necaz și a trecut foarte repede peste moment, ba chiar a primit foarte multe încurajări din partea colegilor săi: Te-ai ridicat cu o eleganță demnă de Doina Badea”, i-a spus Cristi Iacob, unul dintre cei patru jurați de la emisiune.

”Îți mulțumesc, Mirela, pentru acest moment minunat, pentru faptul că te-ai concentrat. Doina Badea este o meseriașă din toate punctele de vedere și tu în această seară ai făcut ascultare așa cum trebuie să facă orice elev. Ai ascultat și ai încercat să fii unu la unu, ai ascultat sfaturile mele și îți mulțumesc”, a comentat Ozana Barabancea, potrivit a1.ro.

„Am studiat acest personaj, am căutat toate filmările cu acest personaj, am încercat să îmi iau repere. Dar am înțeles un lucru de la Doina Badea: că un artist mare se naște greu și moare târziu sau niciodată. Mie mi-au trebuit patru gale să mă nasc, dar pe cuvântul meu dacă eu mai mor vreodată”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, dezvăluiri despre nemulțumirile legate de aspectul său fizic

Prezentatoarea TV are un program solicitant, iar faptul că nu s-a odihnit în ultima perioadă a lăsat amprente pe chipul vedetei. Astfel, prezentatoarea TV a fost nevoită să apeleze la specialiști pentru a arăta cât mai bine.

”Ei, da!! Nici eu nu mai sunt ce eram odata! 😊 Am riduri, am cearcane, iar televiziunea in format HD scoate in evidenta si ceea ce credeai ca nu ai! 😁 Am venit la doctor sa ma sfatuiasca si sa vedem ce mai putem ajusta, cum putem imbunatati calitatea pielii! Am mare incredere in el si vi-l recomand, daca aveti nevoie! 🤗❤️ Eu sunt multumita de rezultate!”, a spus Mirela Vaida.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Feb. 2021, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă