Acasa la Dr Dre! Cum arata vila de lux pe care tocmai a platit peste 3.5 milioane de dolari! Rapper-ul e unul dintre cei mai bogati artisti din lume

Publicat: 27 Apr. 2018, 15:00 News 3

Artistul de altadata este acum un prosper om de afaceri si detine zeci de proprietati imobiliare.

Acasa la Dr Dre! Cum arata vila de lux pe care a platit o avere. Dr Dre tocmai a cumparat o casa de lux intr-o zona exclusivista a Los Angelesului. Artistul a platit pentru proprietate 4 milioane de dolari.

Vila rapperului este dotata cu SPA, cinema si studio de inregistrari, dotarile oarecum standard de care are nevoie orice artist care se respecta. Unii dintre vecinii lui Dr Dre sunt surorile Kardashian, care si ele detin o proprietate in cartier.

Dr Dre este acum un om de afaceri si are 53 de ani si are un portofoliu impresionant de proprietati. Casa are 6 dormitoare, 5 bai si o sala de jocuri pe o suprafata totala de 880 de metri. In gradina uriasa din spatele casei exista o piscina imensa, palmieri si, bineinteles, o zona de gratar.

Proprietatea era de vanzare inca din luna ianuarie cu pretul de peste 5 milioane de dolari, dar rappperul a negociat pana la aproximativ 4. Casa in stil mediteranean a fost evaluata la aceasta suma nu neaparat prin prisma constructiei in sine, ci mai ales prin gradina pe care o are si zona unde este amplasata.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Apr. 2018, 15:00 News 3
Pe aceeași temă