A slabit 160 de kilograme, iar acum arata groaznic. Cata piele i-a ramas pe corp acestei biete femei! VIDEO

Publicat: 12 Apr. 2018, 16:04 Life

Cum arata inainte cand era grasa, cum arata dupa ce a slabit, dar mai ales cum arata acum dupa ce si-a eliminat pielea in exces.

A slabit 160 de kilograme, iar acum arata groaznic. Melanie are 29 de ani si este din Texas. In trecut a fost extrem de grasa, ajungand la un pas de moarte. Dupa ce a slabit 160 de kilograme a ajuns sa arate in continuare groaznic.

Tanara a avut o tinerete problematica, ajungand sa arate foarte urat pentru o femeie si sa aiba grave probleme de sanatate. A suferit in doar 5 ani 2 operatii de micsorare a stomacului care au ajutat-o sa slabeasca enorm, dar asta nu a reusit sa rezolve total problema aspectului ei.

Melanie, s-a chinuit ani de zile cu pielea ramasa in exces, dar nu a putut sa scape de ea pana cand procesul de slabire nu s-a incheiat, iar greutatea ei nu s-a stabilizat.

Acum, cand a ajuns la o greutate normala pentru inaltimea ei, femeia s-a decis sa scape de aspectul groaznic pe care il are pielea ei, deformandu-i tot corpul.

A slabit 160 de kilograme, iar acum arata groaznic

“O buna parte din zi, doar asta fac, am grija de pielea mea si de cute. E nevoie de multa atentie pentru igiena si ingrijire si ma preocup mereu ca sa ascund toata pielea asta si sa pot arata cat mai normal” a fost declaratia femeii.

Mergea foarte des la piscina, acolo unde era singurul loc in care toata greutatea pe care pielea o reprezenta ajungea sa nu mai fie resimtita. Zeci de kilograme de piele o faceau pe femeie sa se simta in continuare grea.

Dupa inca o interventie chirurgicala Melanie a ajuns sa arate exact ca o femeie normala si nici nu mai banuiesti ca ea a avut o greutate uriasa.

Publicat: 12 Apr. 2018, 16:04 Life
Pe aceeași temă