A murit Victor Andoni! Celebrul comisar avea doar 38 de ani

Publicat: 22 Nov. 2019, 08:04 News
A murit Victor Andoni! Celebrul comisar avea doar 38 de ani

Tragica veste a apărut într-o postare pe contul de facebook al unui membru al familiei ofițerului de poliție vrâncean. Conform informațiilor apărute aici, decesul acestuia s-a produs în seara zilei de miercuri, 20 noiembrie 2019.

În vârstă de 38 ani, Victor Andoni, ofițer specialist în combaterea criminalității informatice din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea, a murit miercuri seară.

În 2016, acesta fusese diagnosticat cu două tumori cerebrale. A fost operat cu succes, iar ulterior intervenției chirurgicale, și-a reluat activitatea în cadrul IPJ Vrancea, cu speranța că problemele medicale nu vor recidiva, relatează ziaruldevrancea.ro.

Comisarul avea 38 de ani și lucra, de circa 14 ani, la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul IPJ Vrancea. El era specializat în domeniul criminalității informatice, pe fraude online economico-financiare.

Victor Andoni a urmat cursurile Colegiului Național ”Emil Botta” din Adjud și ale Academiei de Poliție.

Conform precizărilor familiei, până vineri dimineață, 22 noiembrie 2019, trupul neînsuflețit al lui VICTOR ANDONI este depus la capela bisericii Nașterea Maicii Domnului (Săpunari, de pe Strada Simion Bărnuțiu, lângă clădirea Tribunaului Vrancea), iar toți cei care vor să-și ia rămas bun de la el, în Focșani, o pot face acolo.

Publicat: 22 Nov. 2019, 08:04 News
Pe aceeași temă