A murit! Simona Gheorghe este în doliu: ”Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată…”

Publicat: 04 May. 2020, 10:43 Vedete
A murit! Simona Gheorghe este în doliu: ”Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată…”

Simona Gherghe trece prin momente grele, după ce bunica ei s-a stins recent din viață.

Cunoscuta moderatoare de televiziune a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare care i-a făcut pe toți să-și aducă aminte de cât de prețioși sunt bunicii în viața unui copil.

Vedeta a mărturisit că nu a mai apucat să o viziteze pe cea care s-a stins recent din viață încă din luna noiembrie, dar cu toate astea țineau legătura la telefon și se vedeau frecvent cu ajutorul unei aplicații.

Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor veni la inmormantarea ta. N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.
Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat de whatsapp. Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele. Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!„, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook.

Publicat: 04 May. 2020, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă