A murit Răzvan Ipate! Colonelul avea 50 de ani, iar de trei luni trecuse în rezervă

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:10 Ciao.ro
A murit Răzvan Ipate! Colonelul avea 50 de ani, iar de trei luni trecuse în rezervă

Colonelul (rz) Răzvan Ipate s-a stins din viaţă astăzi, la vârsta de 50 de ani, anunță pe pagina de Facebook camarazii de la fosta sa unitate militară. 

Mesaul a fost postat pe pagina ”Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” – www.bg15mc.ro, de pe Facebook, într-un omagiu adus fostului comandant de batalion:

colonel Răzvan Ipate

O veste tristă! 

Colonelul (rz) Răzvan Ipate, fost comandant al Batalionului 198 Sprijin Logistic ,,Prut” s-a stins din viaţă astăzi, la vârsta de 50 de ani.

În cariera sa, domnul colonel încadrase mai multe funcţii printre care amintim: șef birou conducere logistică la comandamentul Brigăzii 15 Mecanizate ”Podu Înalt”, locţiitor al comandantului și comandant la Batalionului 198 Sprijin Logistic și șef secție conducere logistică în cadrul Statului Major al Forțelor Terestre. Din august 2019, colonelul Răzvan Ipate trecuse în rezerva Armatei României.

Personalul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” și camarazii Batalionului 198 Sprijin Logistic ,,Prut” sunt în aceste momente grele alături de familia îndoliată şi îi transmite sincere condoleanţe!

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi la capela militară din Copou, unde se găsește trupul neînsuflețit al acestuia. Sâmbătă, 16 noiembrie, începând ora 10.00 va fi oficiată slujba de înmormântare tot la capela militară, iar la 11.30, sicriul va fi depus în cimitirul Sfânta Treime din Iași, Strada Popăuți, nr. 28.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:10 Ciao.ro
Pe aceeași temă