A murit Nelu Ploieșteanu! „Speram să nu primesc niciodată vestea asta…”

Publicat: 02 Apr. 2021, 08:41 Vedete
A murit Nelu Ploieșteanu! „Speram să nu primesc niciodată vestea asta…”

Nelu Ploieșteanu a murit azi noapte.

Artistul era internat cu Covid la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca și a murit azi noapte în jurul orei 1.00, la vârsta de 70 de ani.

Jurnalista Mara Bănică a făcut anunțul decesului celui mai cunoscut interpret de muzică lăutărească din România, pe pagina ei de Facebook.

“Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți Odihnească sufletul în Rai!”.

Acum o oră și Adriana Bahmuțeanu a postat pe pagina sa de Facebook un omagiu marelui artist:

“Drum lin printre stele, nea Nelule!!! Am să te păstrez în amintire vesel și șugubăț, așa cum ai fost toată viața, un mare artist!!! S-a stins Nelu Ploieșteanu, pe un pat de ATI, după o grea suferință, să ne amintim că în urmă cu vreo 8 ani a suferit cumplit după o dublă pneumonie!!!”.

De asemenea și Florin Vasilică a anunțat trecerea în neființă a marelui artist printr-un mesaj pe instagram.”Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă. Drum lin către stele, maestre!”, a scris el.

Nelu Ploieșteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani – Prahova. Fiul său, Mihai, a decedat în luna aprilie a anului 2018.

Carmen Harra și-a exprimat reținerea cu privire la starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu!“Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă”

În emisiunea Exclusiv VIP de la Prima Tv de miercuri, Carmen Hara a povestit despre Nelu Ploieșteanu, internat în spital,  și și-a exprimat reținerea legată de însănătoșirea acestuia. „Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper ca el să treacă peste această cumpănă,  dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Harra.

 

 

Publicat: 02 Apr. 2021, 08:41 Vedete
Pe aceeași temă