Era la 290 de metri inaltime si nu era asigurat deloc! A parcurs toata distanta fara sa fie legat de coarda! A cazut chiar la inceput, dar…

Publicat: 23 ian. 2018, 16:40 Autor: D. C. Life

A mers pe o coarda la 290 de metri inaltime fara sa fie asigurat! Spencer Seabrooke a vrut sa-si depaseasca propriul record mondial la "slackline".

Pasiunile si gusturile nu se discuta. In cazul lui Spencer Seabrooke, hobby-ul pe care il are iti taie respiratia. Barbatul este ceea ce se numeste „slackliner”. Cu alte cuvinte merge pe un fel de coarda, putin mai lata, la altitudini ametitoare.

Sa fii capabil sa faci asa ceva iti trebuie un curajul si o concentrare care se gasesc la 0.01% din populatie. Spencer Seabrooke se afla in acest procentaj. La 289 de metri inaltime, barbatul a urcat hotarat sa doboare recordul mondial, stabilit tot de el, de cel mai lung „solo slackline”.

7 metri a reusit Spencer Seabrooke atunci, insa de data aceasta a tintit la mult mai mult: 64 de metri. Incercarea a fost la un pas sa-l coste viata.

record mondial la mersul pe coarda

A mers pe o coarda la 290 de metri inaltime fara sa fie asigurat!

A facut doar cativa pasi cand s-a dezechilibrat si era cat pe ce sa cada in gol. Din fericire a avut timp sa se apuce de sfoara si s-a ridicat din nou pentru ca de aceasta data sa-si duca incercarea la bun sfarsit si sa ajunga pe cealalta stanca. Video-ul te face cu siguranta sa respiri mult mai greu si te tine in suspans pana in momentul in care Spencer Seabrooke calca pe stanca din fata sa si e in siguranta.

Barbatul care a filmat momentul inedit sustine ca a fost una dintre cele mai palpitante experiente din viata sa. „Asta a fost unul dintre lucrurile care mi-au pus cel mai mare nod in gat din toata viata mea. Sa conduc drona si sa il privesc cum mergea la 290 de metri in aer a fost ceva ce nu voi mai experimenta niciodata in viata mea”, a scris el.

Video-ul postat pe YouTube a depasit doua milioane de vizualizari, iar comentariile internautilor au curs cu sutele. Unii i-au apreciat curajul, pe cand altii nu au inteles de ce cineva si-ar risca astfel viata pentru o pasiune. Tu ce parere ai?

Publicat: 23 ian. 2018, 16:40 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă