A intrat cu ea in sala de nasteri, insa pana si medicii au avut un soc cand au vazut reactia barbatului! Ce s-a intamplat acolo VIDEO

Publicat: 12 Mar. 2018, 15:59 Parenting

Ben a vrut sa fie alaturi de iubita sa in timpul nasterii, insa psihicul sau nu a fost suficient de puternic.

Amy, in varsta de 23 de ani si Ben, in varsta de 29, s-au pregatit de venirea pe lume a primului copil al cuplului. La un moment dat, aflat in sala de nasteri, situatia a devenit coplesitoarea pentru Ben care nu a mai rezistat si a lesinat. A intrat cu ea in sala de nasteri, dar a lesinat la scurt timp!

Momentul a fost surprins in emisiunea: „One Born Every Minute”. Ben parea foarte sigur pe sine inainte ca iubita lui sa intre in travaliu. A povestit echipei de filmare cum a empatizat cu Amy si cum s-a ingrasat odata cu ea din cauza numeroaselor pofte de biscuiti si prajituri.

Aparent calm, ajuns in sala de travaliu, Ben i-a administrat calmante iubitei. Nimic nu anticipa reactia lui Ben. In timpul unei contractii mai puternice, cand Amy a impins atat de tare incat s-a invinetit la fata, barbatul s-a lasat intr-o parte fara veste prabusindu-se la podea.

a lesinat in timpul nasterii

a lesinat in timpul nasterii

 

A intrat cu ea in sala de nasteri, dar a lesinat la scurt timp!

Lesinul viitorului tatic a deconcentrat-o pe mama care de la respiratia controlata a izbucnit in plans spunand: „A lesinat!”. Cuplul are o poveste aparte. S-au intalonit in parcarea locului de munca, iar dupa doar trei luni de relatia Amy l-a anuntat ca e insarcinata.

Cei doi au decis sa aiba copilul chiar daca se cunosteau de putin timp. De nenumarate ori Ben i-a marturisit iubitei sale ca venirea pe lume a unui copil l-a sensibilizat foarte tare:

„M-a socat felul in care mi s-au schimbat emotiile. M-ai transformat intr-un tip sensibil. Nici macar la TV nu ma uit fara sa plang. Stiu ca trebuie sa fiu puternic pentru ea asa ca trebuie sa ma maturizez”, a declarat barbatul, potrivit Daily Mail.

Publicat: 12 Mar. 2018, 15:59 Parenting
Pe aceeași temă