A început sezonul lor! O tornadă s-a format în Bihor

Publicat: 25 mai 2020, 15:49 Autor: Elena Arhiva
A început sezonul lor! O tornadă s-a format în Bihor

O tornadă s-a format, luni după-amiază, în Bihor, în intervalul în care Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe coduri galbene de ploi și vijelii.

Un fenomen meteo a fost surprins, luni după-amiază, în Bihor. O tornadă s-a format în intervalul în care ANM a emis o avertizare de ploi și vijelii. Potrivit meteorologilor, de luni, de la ora 12.00, până miercuri, la ora 23.00, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

„În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 30…40 l/mp”, arată sursa citată.

Meteorologii spun că vremea se va menţine instabilă pe tot parcursul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor, potrivit antena3.ro.

Publicat: 25 mai 2020, 15:49 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă