A fost weekendul nunților în showbiz-ul românesc. Cine a spus DA + Cine s-a căsătorit în secret

Publicat: 25 sept. 2023, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

A fost weekendul nunților în showbiz! Trei cupluri cunoscute și iubite de public și-au jurat iubire veșnică. Visul îndrăgostiților a devenit realitate, iar imaginile publicate în mediul online au strâns rapid sute de aprecieri și comentarii. Fanii i-au felicitat și le-au transmis toate gândurile bune. Mai mult, chiar și internauții au avut parte de o surpriză! Toate detaliile mai jos în articol.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au fost ani de zile colegi de scenă. Abia după ce au început să se cunoască mai bine și în afara proiectelor profesionale și-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Până la iubire nu a mai fost decât un singur pas.

După doi ani de relație au decis să își unească destinele. În luna mai a acestui an au făcut cununia religioasă, iar pe 23 septembrie au ajuns în fața altarului. Ana Odagiu a strălucit într-o rochie albă, lungă, dreaptă și decupată pe un picior. Costumul de mire al lui Conrad Mericoffer a fost unul de culoare bej, cu un design lejer.

„Am făcut-o și pe asta. Am avut o atmosferă pe sufletul nostru și mulți oameni alături, care ne iubesc. Chiar asa am simțit! Amândoi! O bucurie! Cândva, am făcut noi ceva tare bun, de am primit atât de mult frumos”, a scris Ana Odagiu pe rețelele de socializare.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer

Ana Baniciu și Ioana Ginghină, nunți de poveste

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu de mai bine de doi ani. Lucrurile au mers cât se poate de bine între cei doi, iar anul trecut, vedeta a primit inelul în timpul unei vacanțe în Positano.

În urmă cu două săptămâni cuplul s-a căsătorit civil, într-un cadru restrâns, alături de prieteni și familie. Ieri, artista și partenerul ei de viață au ajuns în fața altarului, apoi au petrecut într-o locație deosebită de lângă București.

Și pentru Ioana Ginghină a fost un weekend pe care și-l va aminti cu drag toată viața. La două zile după ce a împlinit 46 de ani, actrița s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, bărbatul care îi este alături de 4 ani. Aceștia s-au cunoscut imediat după ce vedeta a divorțat de tatăl fiicei sale, Alexandru Papadopol. Cuplul a spus DA la Starea Civilă, iar apoi, cei doi s-au distrat în curtea casei lor din județul Ilfov alături de prieteni și de invitați.

„Momentul important s-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară, în septembrie! Cam așa arăt”, a spus Ioana Ginghină într-o filmare.

Ioana Ginghină, Ana Baniciu și partenerii lor au spus DA

Un artist celebru s-a căsătorit în secret?

Vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea îl are în prim plan pe Whats Up. Artistul a fost surprins într-o biserică din Capitală în timpul ceremoniei de căsătorie. Cântărețul era îmbrăcat într-un costum alb, iar mireasa extrem de elegantă.

Ulterior, vedeta a făcut și primele declarații despre eveniment. Se pare că nu a fost nimic real, ci doar au filmat videoclipul celei mai noi melodii.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta(…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up(…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, imediat după ce a ieșit din biserică, pentru Spynews.ro.

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă