A fost la un pas de orbire din cauza unui produs cosmetic. Drama prin care trece tanara aceasta FOTO

Publicat: 18 mart. 2018, 15:29 Autor: D. C. Life

Tylah Durie din Victoria, Australia, a ajuns de urgenta la spital dupa o reactie alergica.

A fost la un pas de orbire din cauza unui produs cosmetic. Adolescenta a vrut sa faca economie la bani si a decis sa incerce sa isi vopseasca singura sprancenele acasa. Din nerfericire, fata a avut o reactie alergica la produsul cosmetic. Urmarile ar fi fost catastrofale daca nu se ducea imediat la medic.

Tylah Durie, de 16 ani, sustine ca a trecut prin chinuri greu de imaginat. Tanara a avut dureri groaznice dupa ce corpul ei a reactionat la ingredientul para-fenilendiamina (PPD) din vopsea, informeaza unica.ro. Experienta a fost terifianta, mai ales dupa ce medicii i-au spus ca ar putea orbi.

A fost la un pas de orbire

A fost la un pas de orbire din cauza unui produs cosmeticMedicii sustin ca reactia ei alergica a fost neobisnuita si severa. Sansele ca ea sa orbeasca erau foarte mari. “Mi-au curs lacrimi și puroi din ochi, disconfortul a fost imens și am suferit mult. Am avut arsuri chimice pe ambele sprâncene și am avut ochii atât de umflați că nu i-am putut deschide”, a declarat tânăra.

A fost la un pas de orbire din cauza unui produs cosmeticCu toate ca a trecut printr-un real soc, fata nu se lasa descurajata. Sustine ca, pe viitor, cand va mai dori sa se vopseasca, va testa produsul inainte pe o portiune mica de piele. Aceasta sustine ca e vina ei ca nu a urmat indicatiile de pe cutie si sa testeze produsul inainte de a si-l pune pe fata.

“Eu am făcut o greșeală și acum încerc să-i protejez pe ceilalți”, a mai adaugat Tylah Durie din Victoria, Australia.

Publicat: 18 mart. 2018, 15:29 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă