A comis-o grav la un eveniment! Maria Constantin, cu lenjeria intimă la vedere!

Publicat: 18 May. 2022, 19:00 Vedete

Preocupată să pozeze ca un model în cadrul unui eveniment la care a fost invitată, Maria Constantin a lăsat să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit!

Cântăreața Maria Constantin este într-o formă maximă și recunoaște că a apelat la mai multe intervenții estetice pentru asta. Ea a mărturisit că a simțit nevoia acestor schimbări din cauza unor angoase care s-au adunat pe parcursul a două căsnicii eșuate.

Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!”, a recunoscut Maria Constantin.

Fusta Mariei Constantin i-a jucat feste!

Și, într-adevăr, Maria radiază acum la brațul iubitului ei și pare că se bucură și de rezultatele intervențiilor, pentru că pozează mult mai încrezătoare. Dovada a făcut-o recent în cadrul unui eveniment la care a fost invitată.

Cântăreața și-a căutat poziția de divă în fața camerei de fotografiat, iar după câteva instantanee a comis-o grav! Fusta pe care o purta a avut o despicătură extrem de înzdrăneață. Iar Maria a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia, defilînd cu lenjeria intimă în fața fotografilor!

Fără să știe ce spectacol vizual a oferit, ea s-a bucurat în continuare de eveniment, în timp ce unii și-au dat coate în urma acestei gafe.

Publicat: 18 May. 2022, 19:00 Vedete
Pe aceeași temă