A cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta prietenilor. Cand a ajuns acolo, nu au primit-o. Motivul e STRIGATOR la cer!

Publicat: 10 iul. 2018, 15:06 Autor: D. C. Life

O femeie din Marea Britanie are o poveste stranie pe care o impartaseste cu lumea intreaga.

Femeia a cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta prietenilor. Evenimentul a avut loc in Australia si femeia a scos din buzunar bani grei pentru a fi prezenta. Calatoria care trebuia sa fie amuzanta s-a transformat intr-un cosmar.

Ashley W., care vrea sa isi pastreze anonimatul, a publicat intamplarea pe Netmums. Femeia sustine ca, atunci cand a ajuns in Australia, a fost dezamagita. Mirii i-au spus ca trebuie sa isi gaseasca o bona pentru fetita de 5 luni.

Ashley W. este dezamagita de varul ei. Aceasta a platit 4.000 de lire pentru tot deranjul. A calatorit km buni pentru a afla ca fiica ei, care este bebelus, nu a fost invitata la nunta. Ca sa poata participa, Ashley W. a fost rugata sa gaseasca o bona, informeaza mirror.co.uk.

A cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta

A cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta prietenilorFemeia sustine ca a aflat de nunta in urma cu un an. Cu toate astea, in acest timp, nimeni din cei implicati in organizare nu i-au spus ca nu poate veni cu copilul la eveniment. Ashley a primit invitatia fizica la nunta prin posta, cu 3 saptamani inainte de eveniment.

A cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta prietenilorDar era prea tarziu caci isi cumparase deja biletele de zbor. Includeau toti membri familiei. Cand a ajuns acolo, a aflat ca ii trebuie dadaca. Cum era de asteptat, femeia s-a certat cu membri familiei sale. Povestea ei se incheie fara un final.

A cheltuit 4.000 de lire pentru a merge la nunta prietenilorNu stim daca a facut un compromis sau nu de dragul deranjului, dar femeia sustine ca ea nu ar fi procedat asa. Daca era in locul varului sau, anunta din timp ca nu vrea copii la nunta. Asa toti parintii aveau luni bune la dispozitie pentru a planui toate detaliile unei nunti aflate la km departare.

Publicat: 10 iul. 2018, 15:06 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă