A ajuns la vârsta de 104 ani, datorită unui aliment. Ce a consumat această pensionară în fiecare zi

Publicat: 02 dec. 2023, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Life
A ajuns la vârsta de 104 ani, datorită unui aliment. Ce a consumat această pensionară în fiecare zi

O pensionară din New York a dezvăluit secretele unei vieți lungi și sănătoase. Pensionara s-a lăudat cu dieta ei echilibrată, din care face parte un aliment la care nu v-aţi fi aşteptat. Femeia consideră că băutura pe care a consumat-o zilnic a atins vârsta de 104 ani.

Antoinette Inserra spune că un pahar de bere pe zi îl ține pe doctor departe. Pensionara spune că alimentul este elixirul cu ajutorul căruia își păstrează tinerețea.

Pe lângă alimentație, mișcarea o ajută pe Antoinette să se mențină în formă.

„Fiica mea mă scoate afară. Iau premergătorul și asta îmi este suficient. Sunt fericită cu asta”, a spus Inserra, care tocmai și-a sărbătorit 104 ani de naștere în aprilie.

Antoinette Inserra

Ce alimente conține dieta Antoinettei

Dieta ei echilibrată include: crabi cu coajă moale, pepperoni și legume, de asemenea, Inserra spune că spanacul verde este preferatul său. Dar nicio zi nu ar fi completă fără un pahar de bere sau vermut.

Femeia este convinsă că alimentul a ajutat-o și a ținut-o departe de medici. A trecut cu bine prin două episoade de COVID-19, dar a scăpat și de alte probleme de-a lungul timpului.

„A avut COVID de două ori și a supraviețuit. Și apoi a putut să-l vadă pe fiul meu având primul său copil. Deci a fost o realizare destul de mare pe care a făcut-o. Ea surprinde pe toată lumea.”, a spus un membru al familiei.

„A putut să-l vadă pe fiul meu căsătorindu-se. Noi nu credeam că o să fie posibil acest lucru.”, a spus un alt apropiat.

Antoinette Inserra a trecut prin clipe grele după moartea soțului său

Antoinette Inserra, o pasionată de cumpărături și jocuri de noroc, s-a căsătorit cu soțul ei, Vincent, în 1944. Perechea s-a cunoscut când ea avea doar 18 ani, dar Vincent a murit la vârsta de 68 de ani.

„Ce poți face când se întâmplă ceva? Pur și simplu lași, faci tot ce poți și gata”, a spus Inserra.

După acest moment dificil, femeia a încercat să gândească pozitiv, iar fericirea și-a găsit-o în lucruri simple. Așa a reușit să meargă mai departe.

„Spun doar să arăți frumos și să-ți faci prieteni drăguți. Fii drăguț cu ei și vei avea prieteni buni”, i-a sfătuit ea pe cei care urmăresc interviul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 dec. 2023, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă