Au intretinut relatii cu proprii frati! Povesti cutremuratoare ale unor persoane care au comis incest! „Nu stiam daca am violat-o sau chiar a vrut!”

Publicat: 01 ian. 2018, 16:24 Autor: D. C. Life
Au intretinut relatii cu proprii frati! Povesti cutremuratoare ale unor persoane care au comis incest! Nu stiam daca am violat-o sau chiar a vrut!

Povesti cutremuratoare ale unor persoane care au comis incest! Sub protectia anonimatului cei care au intretinut relatii cu proprii frati au facut marturisiri.

Incestul reprezinta unul dintre subiectele tabu despre care putini se incumeta sa vorbeasca. Tacerea, insa, nu inseamna ca el nu exista. Relatiile sexuale intre doua persoane unite printr-o legatura de sange sunt subiectul unor discutii cu mai multe tabere.

Au existat si persoane implicate in astfel de relatii care au vorbit deschis despre viata lor intima, ce-i drept sub protectia anonimatului. O femeie a dezvaluit ca a intretinut relatii cu fratele sau dupa ce ani in sir au fost plimbati prin orfelinate. „Amandoi el si eu nu am avut parte de eliberare sexuala luni in sir. Abia am avut vreun contact cu reprezentanti ai sexului opus”, si-a amintit ea.

incest

incest

In momentul in care si-au dat intalnire in baie el avea 14 ani, iar ea 15. „Chiar daca a fost ceva de comun acord, la acel moment am simtit ca l-am fortat sa faca sex cu mine.

El a fost ezitant pentru ca nu voia sa eu sa regret pe viitor, insa am insistat si el a acceptat. A fost cel mai mare regret pe care l-am avut in viata mea de dupa acel moment si credeam ca fratele meu imi poarta resentimente.

Era singurul membru din familie care imi mai ramasese si nu voiam sa-l pierd din cauza egoismului meu. Mi-a luat 10 ani sa merg la el si sa-i cer iertare. Spre surprinderea mea nu era suparat deloc. A fost o mare usurare pentru mine si nu mai suntem stanjeniti unul fata de celalalt”, a marturisit femeia.

incest

Un alt barbat a marturisit ca a intretinut relatii sexuale cu sora sa cand el avea 17 ani, iar ea 14. Imediat dupa fapt s-a simtit confuz si rusinat de ce se intamplase.

„Am fugit in dormitor si m-am acoperit cu paturile. Imi era foarte rusine. Mi-am petrecut intreaga noapte gandindu-ma daca am violat-o sau ea chiar a vrut. A doua zi ea s-a purtat normal, dar eu nu m-am putut uita in ochii ei”.

Publicat: 01 ian. 2018, 16:24 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×