Tipa asta a fost atacata in tinerete cu acid pe fata! Cum arata acum dupa multe interventii chirurgicale!

Publicat: 29 dec. 2017, 14:57 Autor: D. C. Life

Tipa asta a fost atacata in tinerete cu acid pe fata! In 2005, Monica Singh era prima la invatatura din grupa dedicata modei dintr-o Facultate de specific din New Delhi, India. Pe atunci tanara visa la o cariera in New York. Dintr-o data viata ei a luat o cu totul alta intorsatura.

Intr-o zi fatidica, Monica a vrut sa se urce in masina sa cand un grup de atacatori a asaltat-o si i-a aruncat in fata o galeata plina de acid.

„Pasiunea mea este sa fac oamenii sa se simta frumosi, ca niste printi sau printese. Cand acidul mi-a fost aruncat in fata am crezut initial ca cineva vrea sa-mi faca vreo farsa si ca lichidul era cafea sau o bautura rece, dar a inceput sa arda.

Am strigat dupa ajutor pentru ca durerea era de nedescris. Niciodata nu mi-am imaginat ca cineva ar putea sa faca asa ceva unei alte persoane”, a declarat tanara.

atacata cu acid

atacata cu acid

Tipa asta a fost atacata in tinerete cu acid pe fata! Cum arata

Lichidul a ars cele 7 straturi de piele ale Monicai si doctorii ii dadeau sanse mici de supravietuire. „Fiind un pacient cu arsuri dormeam intr-o cusca. Ma simteam de parca as fi fost intr-un sicriu.

Au existat momente in care corpul meu era total lipsit de piele. Era foarte dureros. Obisnuiam sa tip. Tipetele veneau din suflet, tipam si imi doream sa-mi puna cineva capat vietii atunci. Nu mai suportam durerea”, a adaugat Monica.

In urmatorii 10 ani Monica a trecut prin 46 de operatii pentru a-i fi reparata fata si corpul. Tatal tinerei a renuntat la economiile de-o viata pentru a-i putea plati operatiile.

Publicat: 29 dec. 2017, 14:57 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×